Begeleiding bij opzetten van geheel nieuwe website

Een bestaande klant kwam bij mij met de vraag of ik het project van Academiespiegel belangeloos wilde ondersteunen. Met de Academiespiegel breng je in kaart wat de huidige status van je Academie is en welke ambities worden nagestreefd. Alle deelnemers aan dit zeer interessante project werken op dit moment ook belangeloos mee. Dit jaar had ik nog geen MVO-project opgepakt en omdat ik toevallig tijd had en graag meewerk aan leuke projecten, heb ik de vraag aangenomen.

Mijn taak werd begeleiden van Margreet die de website wilde opbouwen. Ik heb WordPress en mijn favoriete thema Divi geïnstaleerd, een basisopbouw gemaakt en verschillende Loom-handleidingen zodat zij aan de slag kon.

Margreet heeft dit heel handig opgepakt en de website van Academiespiegel is binnen korte tijd uit de grond gestampt door haar. Toen eenmaal alle content geplaatst was, ben ik de hele site doorgelopen en heb hier en daar wat ‘recht getrokken’. Dit alles in een hele leuke samenwerking met haar. Zij is intussen ook hard aan de slag gegaan met een linkedin bedrijfspagina voor de broodnodige promotie. Dit wordt ongetwijfeld een groot succes.

De site komt binnenkort live.

Werken aan leren

Werken aan kennismaken

Werken aan complimenten

11 + 4 =

popup