Opbouw nieuwe website, logo en huisstijl

Stichting Bed & Zorg is in Maasland een nieuw initiatief voortgekomen uit het Groene Kruis. Het bestuur van het Groene Kruis wilde iets duurzaams voor het dorp Maasland doen. Zo ontstond het idee voor ‘Bed&Zorg’. De stichting beheert een logeerappartement waar tijdelijk verzorgd verblijf geleverd wordt aan inwoners van Maasland.

Voor dit nieuwe project moest alles voor het maken van een website ontwikkeld worden, zoals een logo, huisstijl met kleuren en fonts en afbeeldingen. Sinds enige tijd werk ik samen op ons kantoor in Bacinol 3 op de Kluizenaarsbocht in Delft met M-Design en Maeve voor grafische ontwikkeling en Socialized by Chloe voor social media en foto’s. Dit werd ons eerste samenwerkingsproject!

De foto’s werden ter plaatse gemaakt voor het beste resultaat, de huisstijl en het logo werden uitstekend afgestemd op het project door Judy en Marit. Zo kon ik er een prachtige website voor maken. Het project loopt al als een tierelier.

 

Tweejees
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
Gert KögelerGert Kögeler
17:52 06 Mar 23
Zeer goede ervaringen mee opgedaan!! Kan niet alleen goed websites maken en helpen met de content, maar weet ook de vindbaarheid te vergroten door verbanden te leggen tussen site, social media en google. En alles binnen vooraf gestelde budgetten.
js_loader

15 + 15 =

popup