Samenwerkingsverband website vernieuwen

Een bestaande website van Bloem en Plezier had volgens de eigenaresse een update nodig. Bovendien wilde zij graag met een webshop beginnen voor onder andere haar droogbloem-activiteiten. Alle content op de bestaande website moest aangepast worden. Zij schakelde TweeJeeS en In Motion multimedia design in om dit klusje te klaren.

Samen met Marloes Groenewegen ging ik aan de slag. We verdeelden de taken: Marloes bouwde de website op, richtte de webshop in en voert grafische opdrachten uit. Ook de afbeeldingen voor de site en de shop nam zij voor haar rekening. Alle teksten zijn door mij onder handen genomen. Daarnaast heb ik samen met Janneke, de eigenaresse, de socials doorgenomen. Voor Instagram werd een geheel nieuw bedrijfsaccount ingericht, een Facebookpagina was al aanwezig maar kon een update gebruiken. Campagnes en postings plaatsen voer ik voor haar uit. Naast haar drukke werkzaamheden voor haar bedrijf en het geven van workshops bloemschikken blijft er weinig tijd over om dit allemaal ernaast te doen.

Zo doen we ieder waar we goed in zijn. De samenwerking met Marloes en Janneke verloopt op rolletjes en is hardstikke leuk om te doen.

 

11 + 11 =

popup