Optimaliseren webshop Boeregoed en website uitbreiden

Voor Boeregoed zorgen de eigen Buurtkas en telers uit de regio voor een dagelijks vers aanbod van groente en fruit. De kas is de spil van het initiatief. Hier komen vrijwilligers bij elkaar, wordt er gewerkt, geleerd en genoten en draait het om het samenzijn. De verse groente en fruit worden aangeboden in de webshop, een eigen winkel in de kas, in de zogenaamde Farmshops en in het, op verzoek, te leveren werkfruit bij bedrijven.

De webshop was aan een update toe: niet alle functionaliteiten verliepen goed, de abonnementen moesten meer zichtbaar worden en uiteraard gekocht worden door klanten en het abonnementsysteem dient dan wel goed en zonder fouten te verlopen. Zo kunnen de wekelijkse bestellingen snel en goed klaar gemaakt worden.

Het is ene heel puzzelwerk om bugs te vinden in een overgenomen website en een hele uitdaging om de projecten alsnog goed te laten verlopen. 

Nu dit voor elkaar is, kan er gewerkt worden aan een betere UserXperience in de shop en het koppelen van recepten aan de shopproducten. 

Een heerlijke uitdagende opdracht!

9 + 12 =

popup