Website vernieuwen en design updaten Dierenklinieken De Polder en Maassluis

De bestaande html- website was qua design en teksten naar wens van de klant. Ik kreeg de vraag de site te gaan beheren en een pagina toe te voegen met een online- afspraak mogelijkheid.

Sitebeheer is met WordPress zoveel makkelijker, dat ik heb voorgesteld de site eerst om te zetten naar WordPress. De content van de bestaande site kon voor een groot deel worden overgenomen. De klant wilde geen wijzigingen in het design, behalve de extra pagina met de mogelijkheid om online een afspraak te maken.

Na de start van het ombouwen van de site naar WordPress, kwam er toch meer nieuwe content om de hoek kijken dan verwacht. Ook is het design uiteindelijk gemoderniseerd en zijn er call-to-action buttons toe gevoegd. Overbodige pagina’s en content werd verwijderd en zo is een strakke, lichte nieuwe website ontstaan, waar klanten snel een afspraak kunnen maken, online of telefonisch.

Om een start te maken met SEO is Google Bedrijf ingericht, de site en sitemap aangemeld bij Google Search Console en Google Analytics gekoppeld.

Veel gezelschapsdieren op de site

Specialisaties van Dierenkliniek De Polder

Nog meer gezelschapsdieren

14 + 5 =

popup