Otter Easy Houseboats

Een nieuw bedrijf met nieuwe website en Socials begeleiden. Vanaf het begin van dit mooie nieuwe concept van varen in een houten woonbootachtig appartement, huisboot genaamd, ben ik betrokken bij de gehele bedrijfsontwikkeling. De eigenaar was het te doen om een houseboatvakantie in Limburg tot een succes te maken. Na de aankoop van 5 boten begon na de eerste start van concept- en huisstijlontwikkeling het design en uitvoering van de website in twee talen Nederlands en Duits, het in kaart brengen van teksten en afbeeldingen en het inrichten van het boekingssysteem. Hiervoor moest aardig wat maatwerk verricht worden.

Toen dat eenmaal op poten stond, begon het fijntunen. Foto’s vervangen door foto’s van de eigen boten die intussen gebouwd waren en aangekomen in de haven. Teksten vertalen en de website in het Duits opzetten. Alle Socials opstarten en vullen met content. Daarna een behoorlijk aantal boekingsplatforms vullen met content en beschikbaarheidskalenders, enzovoorts.

Intussen brak de coronapandemie uit, waardoor er bijna dagelijks contact was met de klant over hoe verder te gaan en toch nog aan de verhuurde dagen te komen.

In de loop der tijd is de vloot uitgebreid naar 12 boten (!) met de nodige uitbreidingswerkzaamheden op de site en met alle boekingsmogelijkheden!

Kortom: een prachtige uitdaging!

11 + 12 =

popup