Bestaande website splitsen naar 3 websites

Wout Bosma en Lucienne van de Lans hebben 3 prachtige bedrijven: vioolbouw, gitaarbouw en een Bed & Breakfast. Deze drie bedrijven werden gepresenteerd in één website. Zij bevinden zich alle drie op dezelfde locatie in Dordrecht, maar ieder met een andere doelgroep. Mensen die op zoek zijn naar een Bed&Breakfast vinden het waarschijnlijk erg leuk om boven een atelier te slapen, maar ze hoeven niet per sé een viool of gitaar te kopen of huren.

De gitaren van Wout worden internationaal verkocht en ook daadwerkelijk verscheept. Voor de gitaarverkoop waren 2 websites in omloop. Die 2 websites heb ik samengevoegd en in nauwer samenwerking met Lucienne opgebouwd naar een webshop van allure. Lucienne maakt zelf de foto’s voor de webshop. De overige afbeeldingen op de site zijn gemaakt door Louis Haagman.

Ook voor dit bedrijfsonderdeel van de firma De Luthiers heb ik samen met Lucienne een eigen Google Mijn Bedrijf ingericht, zodat de gitaarbouw door de juiste doelgroep wordt gevonden. Ook Googel Analytics kan hierbij niet ontbreken.

De domeinnaam is een .com-mer, vanwege de internationale doelgroep en de teksten op de site zijn in het Engels aangeleverd door Lucienne. 

Ook Wout heeft nu een eigen Facebook bedrijfspagina en Instagram bedrijfsaccount. Dit laats heeft Lucienne voornamelijk zelf ingericht, met behulp van een inspiratiesessie en hier en daar advies van mij. Ze kan nog steeds bij mij terecht voor vragen over de Socials. Hierin verandert dagelijks toepassingen, zodat soms de bomen een beetje verdwijnen uit het bos. 

11 + 10 =

popup